Wat is een Refurbished Laptop of Computer?

In de Computertechnologie verwijst Refurbished naar "oude" of gebruikte computerapparatuur die is hersteld naar een nieuwe staat van werken en / of uiterlijk. Het verwijst ook naar elk computerapparaat dat naar de fabriek is teruggestuurd om een fout te herstellen…

Refurbished verwijst in het algemeen naar hardware van de Computerapparatuur.

De term verwijst meestal naar de hardwarecomponenten van een computer die is vervangen door vergelijkbare componenten of is bijgewerkt met nieuwere technologie dan het apparaat dat oorspronkelijk werd geleverd. Bedrijven die computers leasen, zullen de computers vaak opknappen nadat ze zijn ingeleverd en de gerenoveerde units doorverkopen, meestal terugbetalingen, tegen lagere prijzen dan die van nieuwe computers, of de restituties doneren aan scholen of liefdadigheidsinstellingen.

AdamC assortiment bestaat ook uit A-merken Refurbished Laptops en Computers, randapparatuur, Refurbished Beeldschermen, Laptop Docking stations etc…
De gebruikte of Refurbished PC systemen van AdamC komen ook uit bedrijfsleven, deze zijn gemaakt voor intensief gebruik en beschikken over de beste kwaliteit onderdelen waar door de levensduur gegarandeerd lang is.

De in de markt aangeboden Refurbished kan namelijk afwijken tussen A, B,  en C Grade. De A-Grade is voor de computers en laptops die netjes, en in goede staat zijn vaak genoemd (  zo goed als nieuw ) , hier heb je vaak mee te maken bij het kopen van een Refurbished Laptop of Computer bij AdamC.

De B-Grade is voor de computers en laptops die in redelijke staat zijn, maar wel hier en daar wat krassen. deze hebben wij AdamC zelden in onze assortiment.

De C-Grade is voor de computers en laptops die zware krassen hebben, slijtage, barsten in de behuizing, vlekken op het scherm, gebroken hoeken…  Deze hebben wij AdamC nooit op onze voorraad, en wordt bij ons in het kort gezegd genoemd : afgekeurde apparatuur!

AdamC verkoopt daarom uitsluitend 100% goed werkende en in goede staat Refurbished Laptops en Computers. Omdat de prijzen van AdamC  inclusief BTW zijn, is AdamC de meest  voordelige en goedkoopste in nette computers!

Wij AdamC strijden niet om de goedkoopste in de markt te zijn, want ( goedkoop is duurkoop ) maar om de schoonste Refurbished apparatuur aan u te leveren, wat u zeker jaren lang kunt gebruiken.
AdamC Het juiste adres voor refurbished Laptops en computers, onderdelen reparatie en onderhoud. Uitsluitend schone artikelen dat noemen wij pas refurbished!
Voor een Ultieme combinatie tussen de prijs en de kwaliteit in Refurbished Computerapparatuur, is AdamC uw unieke adres!

Tot Ziens Bij AdamC