Over ons

Wie zijn wij en waar staan we voor?

AdamC is een jonge onderneming vol enthousiasme en deskundigheid, gespecialiseerd in het repareren en verkopen van computerapparatuur, Desktops, Laptops, Randapparatuur, Multimedia en Accessoires. Daarnaast bieden wij verschillende services aan op onze werkplek,tevens bij particulieren en bedrijven op locatie.

Assortiment

Onze assortiment bestaat uit A-merken Nieuwe en Refurbished (gebruikte) Laptops en computers... De gebruikte systemen komen uit bedrijfsleven, deze zijn gemaakt voor intensief gebruik en beschikken over de beste kwaliteit onderdelen waar door de levensduur gegarandeerd langer is dan consumenten computerapparatuur. Zakelijke laptops zijn robuuster en worden meer en beter getest dan consumentenlaptops. 

Een zakelijke laptop of Computer heeft altijd meer opties dan een consumentenlaptop. Daarnaast heeft een zakelijke laptop of Computer vaker een sterke en stevige behuizing in vergelijking met een consumentenlaptop of Computer

Prijzen

Onze prijzen zijn inclusief btw, de Ex btw Prijs is altijd bij vermeld. U kunt bij ons dus de betaalde btw terugvorderen indien het via uw bedrijf, instelling... mogelijk is.

Wat doen wij?

U kunt bij ons terecht voor enkel tot grote aantallen van alles wat wij aanbieden. Wij hebben voor ieder wat wils, een nieuwe voor een tweedehandse prijs, of een gebruikte die u nooit zult vervangen. Bovendien zijn deze kant-en-klaar voor gebruik, geïnstalleerd met bijbehorende besturingssysteem, gratis antivirus, Libre office programma (Word, Excel, PowerPoint…) Adobe Reader, Teamviewer, VLC Media Player, CD & DVD Brandprogramma… kortom een computerbedrijf waar u op kunt rekenen. 

Webshop

Onze webshop is nieuw gelanceerd, deze is volledig responsive voor gebruik op verschillende apparaten zowel smartphone, tablet, computer of laptop. Heeft u een vraag of wilt u iets weten, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Een rare vraag bestaat bij ons niet!

Bedrijfsgegevens

AdamC

Steynlaan 50 A - 3701 EH Zeist
KvK - nummer: 68194307 te Utrecht
Btw-identificatienummer: NL002510713B97