Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen AdamC en de consument waarop AdamC deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.

Prijzen

Onze prijzen zijn inclusief btw, de Ex btw Prijs is altijd bij vermeld. U kunt bij ons dus de betaalde btw terugvorderen indien het via uw bedrijf, instelling... mogelijk is.

Garantie

- AdamC geeft op alle producten garantie, u kunt van ons minimaal 1 maand  tot maximaal 12 maanden garantie op en tweedehands hardware, en 12 tot 24 Maanden op nieuwe hardware (ook vervanging of inruil indien mogelijk).

- De garantie voor Software wordt door de licentiegever van de Software gegeven, dus u kunt nooit een soort garantie over software verwachten  waardoor problemen zijn ontstaan door virussen etc.

- Deze garantie is niet van toepassing indien het gebrek het gevolg is van een van buiten komende oorzaak en / of niet aan AdamC toe te rekenen waaronder ongelukken, beschadiging, blootstelling aan water en kortsluiting.

- Schade als gevolg van geweld, vocht, stof, stroomonderbreking of vormen van geweld door een hogere macht.

- Slijtageverschijnsel welke direct of indirect het gevolg zijn van de omgeving waarin het product zich bevindt of heeft bevonden.

Let op!

Wij maken u er op attent dat rechten op de garantie kunnen worden verspeeld wanneer u zelf:

- Veranderingen aanbrengt op de geleverde producten zowel hardware - als software.

- Onsite garantie regelt u zelf met het bedrijf die de on-site garantie afhandelt.

Herroepingsrecht & Retourneren:

- Heeft u het product online op onze webshop besteld Dan mag u het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

- De (retour)kosten voor het terugsturen van een product betaalt u wel zelf.

- Er wordt van een koop op afstand gesproken wanneer het gaat om een koopovereenkomst waarbij er geen direct contact is tussen verkoper en consument. Populair gezegd: zonder dat beiden zich in dezelfde ruimte bevinden.

Garantie op al onze producten komt te vervallen door:

- Misbruik, onkundig onderhoud en/of installatie, verwaarlozing, mechanische schade, na regelen, reparatie en/of modificatie door een andere partij dan AdamC.

Accu’s

- Wij verkopen onze laptops met werkende accu die minimum 60 minuten moet werken zonder stroom, helaas geven wij geen garantie op accu’s [ Uitsluitend op nieuwe zit 6 maanden garantie op ].

Let op!

Producten die op maat zijn gemaakt, volgens de voorkeuren van de consument kunnen helaas niet geretourneerd worden.